Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Το soundtrack του Cyberpunk 2077 είναι ό,τι καλύτερο

Το πολυαναμενόμενο game Cyberpunk 2077 είναι επιτέλους εδώ, με soundtrack που τα σπάει!

Cyberpunk 2077

Από τότε που ανακοινώθηκε πως το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκέμβρη, όλοι οι hardcore gamers του πλανήτη το περίμεναν πως και πως. Από την CD Projekt Red, την πολωνική game developer υπεύθυνη για το The Witcher 3: Wild Hunt, το νέο RPG έρχεται με νέες, δυστοπικές περιπέτειες (και Keanu Reeves!). Η εταιρία επίσης υπόσχεται πως το updated patch έχει φτιάξει όσα θεματάκια και bugs υπήρχαν για μια νέα βελτιωμένη gaming εμπειρία.

YouTube video

Το story

Δεν θα πω πολλά για το story του Cyberpunk 2077 γιατί το lore είναι πραγματικά τεράστιο. Ουσιαστικά παρά του ότι το game βρίσκεται 50 χρόνια στο μέλλον, το Cyberpunk Universe ξεκινά στα 80ς. Η υπόθεση διαδραματίζεται στη φουτουριστική Night City. Οι παίκτες παίζουν τον χαρακτήρα του “V”, ενός παράνομου μισθοφόρου που αναζητά ένα εμφύτευμα που χαρίζει αθανασία. Αν θέλεις ένα πιο in-depth summary της ιστορίας του Cyberpunk υπάρχει ένα αρκετά συνεκτικό εδώ.

Το πιο kewl απ’ όλα είναι ότι το Cyberpunk 2077 σου δίνει τρελές δυνατότητες για customizations. (background, ρούχα, φωνή, stats κτλπ.). Μπορείς π.χ να παίξεις ως ότι φύλο γουστάρεις, συμπεριλαμβανομένου trans, να διαλέξεις σωματότυπο, body modifications κ.α. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις το παιχνίδι χωρίς να σκοτώσεις κανέναν, με non-lethal επιλογές όπλων και cyberware, σε περίπτωση που την έχεις δει ειρηνιστής.

YouTube video

Το soundtrack της Night City

Το soundtrack του Cyberpunk 2077 είναι, με μια λέξη, γαμάτο. Σκοτεινό, συναρπαστικό, ψυχεδελικό, άγριο. Ακριβώς ό,τι θα ήθελες να ακούς προσπαθώντας να διαφύγεις από τις αρχές σε μια δυστοπική πόλη του μέλλοντος. Συνδυάζει διαφορετικά genres, για μια μίξη από rock, hip-hop και punk, με βαριά ηλεκτρονικά στοιχεία. Ο πολωνός συνθέτης Marcin Przybyłowicz, που δούλεψε και πάνω στο Witcher 3, υπογράφει το original score του game. Για την in-game μουσική του Cyberpunk 2077 επιστρατεύτηκαν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς που θα ακούσεις στο soundtrack είναι οι Run The Jewels, Grimes, A$AP Rocky, Nina Kraviz, Rat Boy, Gazelle Twin και πολλοί ακόμα. Σε στυλ Grand Theft Auto V, τα κομμάτια θα παίζουν μέσω ραδιοφωνικών σταθμών όπως 92.9 Night FM, 88.9 Pacific Dreams και 89.3 Radio Vexelstrom. Οι παίκτες θα μπορούν να ακούν αυτούς τους σταθμούς στα οχήματά τους, αλλά και στα διάφορα στα μπαρ και κλαμπ της Night City.

Για τους σκοπούς του παιχνιδιού οι καλλιτέχνες έχουν αποκτήσει τους δικούς τους χαρακτήρες και ψευδώνυμα στο Cyberpunk universe. Έτσι για παράδειγμα η Grimes είναι η Lizzy Wizzy και οι Run The Jewels οι Yankee and the Brave. Οι Refused μάλιστα αναλαμβάνουν το ρόλο της in-game μπάντας Samurai, των οποίων lead singer δεν είναι άλλος από τον Johnny Silverhand! Στο παρακάτω βιντεάκι μπορείς να δεις τους ορισμένους απ’ τους καλλιτέχνες να μιλούν για την εμπειρία τους.

YouTube video

Το Volume 1 του soundtrack κυκλοφορεί από τις 11 Δεκέμβρη. Στις 18 Δεκέμβρη αναμένεται να ακολουθήσει και το Volume 2.

Ολόκληρη η λίστα του Volume 1&2 δημοσιέυτηκε από το Pitchfork και έχει ως εξής:

Volume 1:

1 Run the Jewels (Yankee and the Brave): “No Save Point”
2 SOPHIE / Shygirl (Clockwork Venus): “BM”
3 Le Destroy (The Bait): “Kill Kill”
4 Yugen Blakrok (Gorgon Madonna): “Metamorphosis”
5 Konrad Oldmoney (7 Facas): “Dinero” [ft. Cerbeus]
6 Deadly Hunta / Maro Music (Footage Missing): “When It’s War’
7 The Armed (Homeschool Dropouts): “Night City Aliens”
8 Converge (Shattered Void): “I Won’t Let You Go”
9 Aligns (Rubicones): “Friday Night Fire Fight”
10 Tomb Mold (Bacillus): “Adaptive Manipulator”
11 Deafkids (Tainted Overlord): “Selva Pulsátil”

Volume 2:

1 Namakopuri (Us Cracks): “PonPon Shit”
2 Grimes (Lizzy Wizzy): “Delicate Weapon”
3 Rat Boy (IBDY): “Who’s Ready for Tomorrow”
4 HEALTH (Window Weather): “Major Crimes”
5 Rosa Walton (Hallie Coggins): “I Really Want to Stay at Your House”
6 Nina Kraviz (Bara Nova): “Surprise Me, I’m Surprised Today”
7 Raney Shockne (Point Break Candy): “Hole in the Sun” [f. COS and Conway]
8 Gazelle Twin (Trash Generation): “History”
9 Poloz (Tinnitus): “On My Way to Hell”

YouTube video

 

 

 

Item added to cart.
0 items - 0,00