Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

DJ Gear: Top 10 controllers από τη Numark

Για DJ gear μην ψάξεις αλλού!

Σου έχουμε τα top DJ controllers Numark που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη!

Είσαι επαγγελματίας DJ και ψάχνεις το καλύτερο DJ gear στις καλύτερες τιμές; Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Διαλέξαμε για σένα τα καλύτερα controllers Numark που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις ήχου και πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Numark

Μια από τις OG κατασκευάστριες DJ gear η Numark μετράει πάνω από 40 χρόνια από την ίδρυσή της. Ξεκίνησε στο New Jersey το 1971 και σύντομα έγινε μια από τις κορυφαίες εταιρίες για mixers, turntables, και speaker enclosures. Στα 90ς η Numark κατασκεύασε το πρώτο dual-well CD player στον κόσμο, το CD-5020. Στα 2000ς συνέχισε να πρωτοπορεί, κατασκευάζοντας κονσόλες και controllers συμβατά με τα νέα μέσα αναπαραγωγής όπως ipod και tablets. Σήμερα, παραμένει μια από τις κορυφαίες εταιρίες που προτιμούν οι DJs παγκοσμίως. Η Numark φημίζεται για τον εξελιγμένο και sleek σχεδιασμό, τις επαγγελματικές προδιαγραφές και υψηλές αποδόσεις, ενώ έχει εξαιρετικό value for money.

controllers Numark

DJ Controllers Numark

Είτε παίζεις μουσική από λάπτοπ, tablet ή CD μια καλή κονσόλα ήχου ή controller είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που θα σου επιτρέψει να διαχειρίζεσαι τον ήχο σου όπως θέλεις. Τα περισσότερα controllers είναι πλέον εξοπλισμένα με ενσωματωμένη κάρτα ήχου, θήρες USB  ενώ είναι συμβατές και με ipad. Για σένα που θέλεις το καλύτερο επιλέξαμε controllers Numark με εξαιρετικό σχεδιασμό, ευκολία στη χρήση και καλές τιμές.

controllers Numark

Top 10 DJ Controllers Numark

NUMARK Partymix- ολοκληρωμένη συσκευή με ενσωματωμένη κάρτα ήχου, ενσωματωμένα φώτα για δημιουργία ατμόσφαιρας party, έξοδος ακουστικών, εφέ.

NUMARK Mixtrack III- Διαθέτει ποντεσιόμετρα αφιερωμένα σε κάθε κανάλι ξεχωριστά, Multi function Touch strip για δυναμικό έλεγχο FX, 16 multi-function performance pads, υψηλής ευαισθησίας και ανάλυσης μεταλλικά jog wheels, έλεγχος πολλαπλών εφέ, Prime loops remix tool kit, Virtual DJ LE software.

ICDMIX-3- Controllers Numark με διπλό CD- MP3 μίκτη, συμβατό με iPod. Προσφέρει άνεση και ευκολία στο DJ λόγω των εφαρμογών και της εργονομίας του.

NUMARK Mixtrack Platinum- DJ Controllers Numark με jog wheels 5” και ενσωματωμένες οθόνες LCD 1.75”. Δυνατότητα μίξης 4 καναλιών με ξεχωριστά gain και φίλτρα για κάθε κανάλι, εφέ και έξοδο audio με ανάλυση 24bit.

IDJ-3-DJ Controller συμβατό με iPhone ή iPod, εύχρηστο και βολικό στη μεταφορά. Κατασκευασμένο για άμεση σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή δίνει τη δυνατότητα scratching, mixing, looping αγαπημένων μουσικών κομματιών του σκληρού δίσκου σας.

4-TRAK DJ controller Numark / αναλογικός μίκτης 4 καναλιών (4line, 2πικάπ, 2mic) ο οποίος λειτουργεί με ή χωρίς υπολογιστή.

MIXTRACK PRO- DJ controller, που δίνει ολοκληρωμένες λύσεις με άνεση και μεγάλη ακρίβεια στο χειρισμό. Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή pc/mac μέσω USB και δεν απαιτεί περαιτέρω, εξωτερική τροφοδοσία, ζυγίζοντας μόνο 660 γραμμάρια. Είναι συμβατό με αρχεία MP3, WAV, AIFF, FLAC, Ogg Vorbis, WMA αλλά και audio CDs.

MIXDECK EXPRESS DUAL CD PLAYER NUMARK- ΤΟ MIXDECK EXPRESS είναι ένας υπερπλήρης DJ controller που προσφέρεται μαζί με το Serato DJ Intro software, δύο CD Decks, διπλά USB Flash Drives και ολοκληρωμένο τρικάναλο μίκτη.

IDJ-PRO- DJ controllers Numark για DJs που επιθυμούν να δουλεύουν μέσω το ipad τους.

MIXDECK DUAL – DJ controller Numark συμβατό με CD, MP3, USB, software, και Pod. Διαθέτει 2 μεγάλα platters, για control, cueing και scratching καθώς και ένα ενσωματωμένο μίκτη με EQ τριών περιοχών.

controllers Numark

Item added to cart.
0 items - 0,00