Πασχαλινά δώρα μόνο για audiophiles

Και φέτος το Discobole προτείνει τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για σένα και τους fellow audiophiles στη ζωή σου.

easter Πασχαλινά δώρα μόνο για audiophiles

Το φετινό Πάσχα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό και “κλειστοφοβικό” όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου. Αν τελευταία στιγμή ψάχνεις πασχαλινά δώρα που θα σε κάνουν τον πιο cool νονό, look no further. Η παρακάτω λίστα με βινύλια, αξεσουάρ και άλλα καλούδια θα σου λύσει τα χέρια και θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου σε πασχαλινά δώρα. Οκ, ίσως όχι όλες. Η λαμπάδα δεν περιλαμβανέται. Αλλά για όλα τ’ άλλα σε έχω εδώ.

Πασχαλινά δώρα Discobole για τοπ μουσικές περιπέτειες!

Βινύλια

Τσέκαρε όλες τις παλιές και νέες κυκλοφορίες για να βρεις το βινύλιο που έλειπε από τη συλλογή σου ή τη συλλογή του κολλητού σου. Εδώ θα βρεις επίσης και όλα τα LP που είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία.

Vinyl Accessories

Storing Vinyl Records Horizontally Self Storage Plus min Πασχαλινά δώρα μόνο για audiophiles

Τα πασχαλινά δώρα που θα κάνεις φέτος δεν είναι βέβαια απαραίτητο να είναι βινύλια. Επίλεξε αξεσουάρ βινυλίων για μια πρακτική και οικονομική λύση στα gifting διλήμματά σου.

  • Μια τσάντα μεταφοράς, ας πούμε, είναι πάντα χρήσιμη ειδικά αν μεταφέρεις συχνά μέρος της συλλογής σου. Η Technics δίνει τη λύση με μια βολική τσάντα μεταφοράς χωρητικότητας 45 βινυλίων και τρεις τρόπους κρατήματος. Στο χέρι, στον ώμο και στην πλάτη.
  • Φτιάξε ένα δικό σου οικονομικό και εύχρηστο σετάκι όπως αυτό της Stanton εδώ ή της Reloop,  με καθαριστικό βινυλίου και βούρτσα καθαρισμού ή πανάκι. Συνδύασε το με προστατευτικά εσώφυλλα και εξώφυλλα δίσκων και βγες ασπροπρόσωπος.
  • Άλλη μια καλή επιλογή για πασχαλινά δώρα για τους audiophile αγαπημένους σου είναι ένα σετ slipmats. Διάλεξε ανάμεσα σε πολλά και πολύχρωμα σχέδια από τη Zomo, Others, Technics, Yellow Flower.

Παζλ για μικρούς (και μεγάλους)

πασχαλινά δώρα

Μάθε στο βαφτιστήρι σου, από νωρίς, τη σπουδαιότητα του “Heroes”, του “Alladin” Sane”, του “Yellow Submarine” και άλλων εμβληματικών άλμπουμ της ιστορίας με fun και διαδραστικό τρόπο.

Merchandise -Puzzles

  • David Bowie
  • The Beatles
  • AC/DC

…and more.

Ακουστικά

πασχαλινά δώρα

Τελευταία στάση στη λίστα με τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για φέτος σου έχω μερικές προτάσεις για ακουστικά. Είτε προσωπικής χρήσης, είτε επαγγελματικά για τους DJs εκεί έξω εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για μια άλλη εμπειρία ακρόασης.

  • Ακουστικά κλειστού τύπου.
  • Reloop με ενσωματομένο μικρόφωνο και θήκη μεταφοράς.
  • Στέρεο ακουστικά.
  • Ακουστικά ψείρες,

Βινύλια, αξεσουάρ, ακουστικά και πολλά άλλα! Για τα καλύτερα πασχαλινά δώρα μουσικής head to Discobole και Καλή Ανάσταση!

Item added to cart.
0 items - 0,00