Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Destroyer

Το καναδικό συγκρότημα Destroyer, υπό την καθοδήγηση του frontman και στιχουργού Dan Bejar, έχει γίνει γνωστό για την ποιητική προσέγγισή του στην indie rock. Η δισκογραφία τους είναι πολυσχιδής και ποικίλη, με άλμπουμ που μπορεί να ακούγονται σημαντικά διαφορετικά μεταξύ τους, με επιρροές από glam rock και jazz μέχρι folk και disco. Ο Bejar δηλώνει: “Αυτός είναι ο στόχος μου: να ξεκινώ κάθε φορά από το μηδέν”.

Το πρώτο τους άλμπουμ “We’ll Build Them a Golden Bridge” (1996) αποτελείται από δεκαέξι lo-fi indie rock ύφος ηχογραφήσεις. Ακολούθησαν τα “City of Daughters” (1998) και “Thief” (2000) και το 2001 κυκλοφόρησε ένα από τα πιο πρωτοποριακά άλμπουμ τους, το “”Streethawk: A Seduction””, το οποίο έθεσε τις βάσεις για τον ξεχωριστό ήχο τους. Το “”Rubies”” (2006) απέκτησε κριτική αναγνώριση για τις εξαιρετικές του συνθέσεις και τους ιδιαίτερους στίχους. Το “”Kaputt”” (2011), με τις disco και jazz επιρροές του, ξεχώρισε ως ένα από τα πιο συναισθηματικά φορτισμένα έργα τους.
Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο “LABYRINTHITIS” κυκλοφόρησε το 2022 με electronic και ambient στοιχεία, με κομμάτια όπως “”Tintoretto, It’s for You”” and “”The Last Song.

Destroyer Vinyl & CD

Item added to cart.
0 items - 0,00