ΣΑΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ - PEPLA - CD

10.90
678311
Artist: PEPLA
Format: CD
Status: Ενημέρωση για την διαθεσιμότητα εντός 24 ωρών
Label: MLK
Release Date: 17/12/2016
Number of Discs: 1
+
ΣΑΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ - PEPLA
Το μυθιστόρημα που θα μας περιγράψουν τα Πέπλα σε αυτόν τον δίσκο έχει τέλος, αρχή και συνέχεια.

Πρώτο ήρθε το τέλος. Η απόφαση να διαλυθεί ένα σχήμα με το όνομα “Ματωμένα Πέπλα” που συναντήσαμε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Η αρχή ήταν το επόμενο βήμα. Μια νέα αρχή. Ο Τόλης Κουτσογιαννακόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Μπούκλη προσέγγισαν τον τραγουδιστή Δημήτρη Κοντολέων και διαπίστωσαν ότι τα όνειρα και οι προσδοκίες τους για την μουσική ήταν κοινά. Στην συνέχεια ο Αντώνης Κοντολέων, ο Νικηφόρος Ιωαννίδης και ο “φίλος απ' τα παλιά” Βασίλης Αλεξόπουλος ήρθαν να συμπληρώσουν το πάζλ ενός νέου σχήματος που ελάχιστα θύμιζε σε ήχο την παλιά τους μπάντα.

Ακολούθησαν 2 εμφανίσεις σε festival στην Αθήνα και ατελείωτες πρόβες, ενώ παράλληλα ηχογραφούσαν τα τραγούδια για τον νέο τους δίσκο.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο “Μυθιστόρημα” το έχουμε ήδη απολαύσει σε πολλά ραδιόφωνα της Αθήνας αλλά και σε πολλά διαδικτυακά ραδιόφωνα καθώς η αποδοχή του τραγουδιού ήταν καθολική.

Την συνέχεια την συναντάμε πλέον στον δίσκο του συγκροτήματος με γενικό τίτλο «Σαν μυθιστόρημα». Το 2014 λοιπόν, είναι η χρονιά για να σας πούμε ένα ωραίο, μελωδικό και γεμάτο εικόνες παραμύθι. Ένα παραμύθι του οποίου το τέλος θα κριθεί μετά από πολλά χρόνια και πολλές αφηγήσεις.

Pepla

Αποστόλης Κουτσογιαννακόπουλος (τύμπανα) / Γιώργος Μπούκλης (μπάσο)
Αντώνης Κοντολέων (Φωνή/ κιθάρα) / Δημήτρης Κοντολέων (Φωνή/ κιθάρα)
Νικηφόρος Ιωαννίδης (πλήκτρα) / Βασίλης Αλεξόπουλος (κιθάρα)

Καλή ακρόαση.