ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΟΙ - CD

13.90
682091
Artist: ΔΙΑΦΟΡΟΙ
Format: CD
Status: Εξαντλημένο - Out of Stock
Label: FEELGOOD
Release Date: 05/01/2016
Number of Discs: 2
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΟΙ

"Η Feelgood Records και o ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 παρουσιάζουν τη συλλογή «Στον Αέρα του Μελωδία». Η διπλή αυτή συλλογή περιέχει 32 τραγούδια παλιά και νέα που ακούστηκαν πολύ και αγαπήθηκαν ακόμα περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

Η συλλογή αποτελείται από τραγούδια κλασσικά, όπως το «Μινοράκι» της Χάρις Αλεξίου, το «Στερεότυπα» της Δήμητρας Γαλάνη, το «Πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου, τα «Μαργαριτάρια» του Κώστα Μακεδόνα , το «Ερωτικό» του Μανώλη Μητσιά, η «Ταχεία» της Ελένης Βιτάλη, το «Τριανταφυλλάκι» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη αλλά και νεότερα τραγούδια κλασσικών καλλιτεχνών όπως το «Φίλα Με» του Σταμάτη Κραουνάκη, «Το Δίκιο Μου» της Γιώτας Νέγκα, το «Εγώ ο Ξένος» του Νίκου Πορτοκάγλου, το «Η Φλόγα Δε θα Σβήσει» του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα.

Επιπλέον, στη συλλογή βρίσκονται τραγούδια νέων καλλιτεχνών που πίστεψε ο Μελωδία και πλέον θεωρούνται κλασσικά, όπως το «Η Καρδιά Πονάει Όταν Ψηλώνει» της Νατάσσας Μποφίλιου, «Τα Μεροκάματα» του Πάνου Παπαϊωάννου, «Τα Κλειδιά» του Θοδωρή Κοτονιά, το «Θάλασσα Γυαλί» του Γιάννη Χαρούλη, το «Πέφτεις Σε Λάθη» των Gadjo Dilo, αλλά και το «Γράμμα Στο Θεό» του Χρήστου Νινιού.

Αυτό όμως, που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή τη συλλογή είναι τα κομμάτια που ανακάλυψε και πίστεψε ο Μελωδία, αγάπησε το κοινό του και βρίσκονται για πρώτη φορά δισκογραφημένα σε αυτή τη συλλογή. Σε αυτά συγκαταλέγεται το «Ξημερώνει» της Μαρίας Παπαγεωργίου, η «Γυάλινη Χαρά» της Φωτεινής Βελεσιώτου, η «Αγάπη Μικρή» της Ανδριάνας Μπάμπαλη, το «Τυχερό Αστέρι» όπως το ερμήνευσε ο Θοδωρής Βουτσικάκης, αλλά και η διασκευή του κλασσικού «Πόσο Λυπάμαι» από την Ελένη Δήμου.