ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΠΛΑ - ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ - CD

9.90
678876
Artist: ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
Format: CD
Status: Ενημέρωση για την διαθεσιμότητα εντός 24 ωρών
Label: WEB ENTERTAINMENT
Release Date: 17/12/2016
Number of Discs: 1
+
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΠΛΑ - ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
Η Νατάσσα Μποφίλιου και οι δύο μόνιμοι – τα τελευταία χρόνια – συνεργάτες της, ο Θέμης Καραμουρατίδης που υπογράφει τη μουσική και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος που υπογράφει τους στίχους, παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά «Εισιτήρια διπλά».
Οι ίδιοι, εκτός από συνοδοιπόροι στη δημιουργία είναι πάνω απ’ όλα φίλοι, παρέα αδιάσπαστη και δίνουν ένα ξεκάθαρο στίγμα με τα τραγούδια τους ως γνήσιοι εκπρόσωποι της γενιάς τους. Το νέο τους άλμπουμ είναι γι’ αυτούς «ένα ακόμη χρονικό της συνύπαρξής μας –άλλοτε κωδικοποιημένο και άλλοτε δηλωμένο ξεκάθαρα. Οι κουβέντες, οι σιωπές μας, οι νύχτες και οι μέρες μας. Θα ακούσετε αμέτρητα ποτήρια κρασί, τσιγάρα, τηλέφωνα στη μέση της νύχτας, δισταγμούς χρόνων και αποφάσεις της στιγμής, ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια…
Ταξίδια με Εισιτήρια Διπλά στη μνήμη. Και οι τρεις με μια φωνή υπογραμμίζουν: Τα «Εισιτήρια Διπλά» είναι ένας δίσκος για τη μνήμη, την πρόσφατη και αυτή που χάνεται στο χρόνο. Έχουμε ένα θέμα οι τρεις μας με τη μνήμη. Κρατάμε ό,τι μπορεί να αποδείξει πως πέρασαν στιγμές από τη ζωή μας που άξιζαν να μείνουν για πάντα. Κι ας μην έμειναν όσο έπρεπε. Κι ας έγιναν καπνός πριν από τη φωτιά. Αυτός ο δίσκος είναι ένας φόρος τιμής στους ανθρώπους της ζωής μας που πέρασαν, στις ταινίες που έμειναν, στα ταξίδια που έγιναν και σ’ εκείνα που προγραμματίζονται και διαρκώς αναβάλλονται. Είναι Οι ομπρέλες του Χερβούργου του Jacques Demy, το Wild is the Wind της Nina Simon, η Σοφία Βέμπο, η πνιγμένη Οφηλία του Gregory Crewdson, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Ύδρα, το Παρίσι, το Λονδίνο κι όλα όσα αποτελούν την προσωπική μας μυθολογία και την άμυνά μας απέναντι στον κόσμο και το χρόνο.
Όσο για τη Νατάσσα Μποφίλιου, που από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στη δισκογραφία έκανε αίσθηση και συζητήθηκε έντονα, έχει γραφτεί μεταξύ άλλων: «Με φωνητικά και ερμηνευτικά προσόντα αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της, η Ν.Μ. ανήκει στις τραγουδίστριες της νέας γενιάς, οι οποίες γεννούν μεγάλες προσδοκίες για τη μελλοντική συνεισφορά τους στο ελληνικό τραγούδι». Και η αλήθεια είναι πως κάθε νέο βήμα της συναινεί σε αυτό.
Το «Εισιτήρια διπλά» είναι ένας δίσκος που όλοι βρίσκουμε κάτι από τον εαυτό μας γιατί είναι φτιαγμένος με ουσία, ειλικρίνεια, και αληθινά αισθήματα. Άλλη μια απόδειξη ότι ναι, οι παρέες γράφουν ιστορία!

Η ενορχήστρωση είναι του Θέμη Καραμουρατίδη και η διεύθυνση παραγωγής του Νίκου Γ. Μακράκη

Tracklist:

01. Οι ομπρέλες του Demy
02. Σ” αυτό τον κόσμο
03. Το μέτρημα
04. Το τέλος στο σαλόνι
05. Ο λύκος
06. Γεννήθηκα
07. Σε ξεχώρισα
08. Μεγάλες αγάπες
09. Το ραντεβού
10. Το αστέρι μου
11. Οι πρώην (belle reve)