Format: CD
Status: Άμεσα διαθέσιμο - In Stock
Label: EMI UMG
Release Date: 17/12/2016
Number of Discs: 1

Γιορτάζοντας τα 100 χρόνια από την γέννηση του Frank Sinatra, οι Capitol/Universal κυκλοφορούν την συλλογή “Ultimate Sinatra” που συγκεντρώνει για πρώτη φορά ηχογραφήσεις για τα label Columbia, Capitol και Reprise που καλύπτουν όλη την σταδιοδρομία του και περιέχουν και ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις. Η 4CD deluxe έκδοση περιλαμβάνει 100 tracks εκ των οποίων ένα ακυκλοφόρητο καθώς και ένα ΕΡ με 4 περαιτέρω ακυκλοφόρητα κομμάτια το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε με κωδικό/voucher που θα βρείτε στην συσκευασία. Την έκδοση συνοδεύει ένα 80σέλιδο booklet με σπάνιες φωτογραφίες και ένα νέο κείμενο του συγγραφέα και βιογράφου του Sinatra, Charles Pignone. Το “Ultimate Sinatra” κυκλοφορεί και σε 2LP 180g βινύλιο (24 tracks) και σε μονό CD (25 tracks). To μέχρι πρόσφατα ακυκλοφόρητο “Just In Time (Alternative Version)” είναι ένα ψηφιακό bonus track στην 2LP και την 4CD deluxe εκδόσεις, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο tracklist του μονού CD που έχει το “Chicago” ως ψηφιακό bonus track.


1. All Or Nothing at All

2. I'll Never Smile Again

3. Saturday Night (Is the Loneliest Night in the Week)

4. Nancy (With the Laughing Face)

5. I've Got the World On a String

6. Young at Heart

7. In the Wee Small Hours of the Morning

8. Learnin' the Blues

9. Love and Marriage

10. I've Got You Under My Skin

11. Witchcraft

12. All the Way

13. Come Fly With Me

14. One for My Baby (And One for the Road)

15. The Way You Look Tonight

16. My Kind of Town

17. Fly Me to the Moon (Feat. Count Basie and His Orchestra)

18. It Was a Very Good Year

19. Strangers in the Night

20. Summer Wind

21. That's Life

22. My Way

23. Theme from New York, New York

24. Put Your Dreams Away

25. Just in Time

Other items customers also bought