Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

5 εναλλακτικές προτάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου

Είσαι χωρισμένος και sad™; Αρνείσαι να γιορτάσεις εμπορικές γιορτές που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης;

Σου έχουμε 5 εναλλακτικές για να περάσεις φέτος τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αγίου Βαλεντίνου14 Φεβρουαρίου. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η γιορτή των ερωτευμένων. Ή απλώς άλλη μια Πέμπτη για όλους  εμάς τους υπόλοιπους. Δεν έχω κάτι ενάντια στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά ούτε και με συγκινεί ιδιαίτερα. Αν είσαι ερωτευμένος γιορτάζεις κάθε μέρα και άλλες τέτοιες γραφικότητες. Από την άλλη άμα θέλεις να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να βγεις ραντεβού σε ένα ωραίο, υπερ-κλεισμένο εστιατόριο, να αγοράσεις λουλούδια στην διπλάσια τιμή και να πάρεις δώρο κυλότες και faux bijoux be my guest. Ο καθένας όπως τη βρίσκει.

Εγώ προσωπικά δεν θα γιορτάσω. Θα περάσω τη μέρα όπως και κάθε άλλη μέρα, με τέσσερις εσπρέσσο, τσιγάρα και τα ίδια 20 τραγούδια που ακούω τον τελευταίο χρόνο. Μπορεί να πετάξω και κανένα νεράντζι στα ζευγαράκια που φασώνονται στο πάρκο απέναντι απ΄το σπίτι μου. Μετά θα φάμε με το γάτο μου. Έκεινος την πιο ακριβή, γκουρμέ τροφή και εμφιαλωμένο νερό, γιατί δεν καταλαβαίνει από κρίση το γατί. Το απόγευμα θα κάνουμε αγκαλίτσες και θα του ψυθιρίζω γλυκόλογα καθώς εκείνος θα προσπαθεί μάταια να ξεφύγει . (λόγοι που είμαι single)

Δεν είναι φυσικά ανάγκη να είσαι single. Μπορεί εσύ και το ταίρι σου να είστε τόσο cool που συνειδητά να έχετε αποφασίσει πως δεν χρειάζεστε τον εμπορικό σύλλογο του Δήμου σας να σας επιβάλλει πότε θα γιορτάσετε τον ερωτά σας.

Παρακάτω σας έχω 5 ωραιότατες εναλλακτικές για τις 14 Φεβρουαρίου (ή για κάποιους του Αγίου Βαλεντινού).

Αγίου Βαλεντίνου

1. Άκου καταθλιπτικά κομμάτια και πέσε ακόμα περισσότερο σε κατάθλιψη.

Για σένα που είσαι χωρισμένος, στα πατώματα ή σε μια complicated σχέση με την ίδια σου την εφήμερη ύπαρξη. Άκου τα πιο καταθλιπτικά κομμάτια, καθώς κοιτάς έξω από το τζάμι σαν να βρίσκεσαι σε βιντεοκλίπ. Bonus points αν βρίσκεσαι σε αυτοκίνητο ή μετρό και δεν σε νοιάζει ποιός θα σε δει να κλαις. Αναλογίσου το νόημα της ζωής, του έρωτα και της αναπόφευκτης απογοήτευσης. Νομίζω ένα καλό breakdown είναι καθαρτικό που και που. Κλάψε, φώναξε, νιώσε πως όποιο τραγούδι χωρισμού υπήρξε στην ιστορία γράφτηκε για σένα. Απλά στο τέλος της μέρας, σαν μεγάλο παιδί, πες φτάνει και προχώρα με τη ζωή σου, λίγο πιο ανάλαφρος. Για sad song inspo για του Αγίου Βαλεντίνου σου έχω ετοιμάσει την ιδανική playlist την οποία μπορείς να ακούσεις εδώ.

2. Άκου τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας και του μήνα και ανακάλυψε καινούρια μουσική.

Δεν είναι ανάγκη να είσαι χωρισμένος και να ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία. Μπορεί να είσαι single από επιλογή φέτος του Αγίου Βαλεντίνου ή μπορεί να είσαι σε σχέση και απλά να μην γιορτάζεις. Αυτή η εβδομάδα μας φέρνει τρία ολοκαίνουρια κομμάτια από τον Gary Clark Jr. Pearl Cadillac, This Land,  I Walk Alone είναι η πρώτη μας γεύση από το άλμπουμ ‘This Land’ που θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου. Νέο track κυκλοφόρησαν και οι The Heavy, με τίτλο Heavy For You. Τέλος δύο κομμάτια που εγγυημένα θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Το Super Cool, από Beck, Robyn και The Lonely Island και το Juice, το νέο κομμάτι της Lizzo είναι τα dance, feelgood τραγούδια που χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Αγίου Βαλεντίνου

3. Καθάρισε τα βινύλια σου.

Πέρνα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου παραγωγικά. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική να παίζει και επιμελήσου τη συλλογή με τα βινύλια σου. Προμηθεύσου τα απαραίτητα εργαλεία όπως καθαριστικά, βούρτσες και slipmat. Ανέτρεξε στον πλήρη οδηγό μας για τον σωστό καθαρισμό δίσκων βινυλίου. Ακόμα αν θες μπορείς να κάνεις και ένα φρεσκάρισμα στο πικάπ σου. Καθάρισε ή άλλαξε την κεφαλή ή τη βελόνα του πικάπ σου με τη βοήθεια της Ortofon. Επίσης αν έχεις ταίρι μπορείς να τους “αγγαρέψεις” να σε βοηθήσουν και να περάσετε έτσι τη μέρα μαζί.

4. Δες το Sex Education του Netflix.

Ίσως η καλύτερη σειρά της φετινής χρονιάς είναι το Sex Education. Είναι ελαφριά χωρίς να είσαι σαχλή, είναι αστεία, χαριτωμένη και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Τα οχτώ επεισόδια βγαίνουν εύκολα σε μια μέρα αφού ενδείκνυνται για binge-watching. Άσε που έχει και τέλειο soundtrack που θα θες να ακούς συνέχεια! Δες το μόνος σου, με τον κολλητό ή με το άλλο σου μισό και κάντε Netflix & Chill.

5. Κάνε ένα μουσικό δώρο στον εαυτό σου.

Τα καλύτερα δώρα είναι εκείνα που κάνουμε στον εαυτό μας. Οπότε αν θέλεις να ενδώσεις στον καταναλωτισμό της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου εμπλούτισε τη μουσική σου συλλογή. Εναλλακτικά κάνε ένα δώρο στο amore ή στον καλύτερο σου φίλο γιατί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι μόνο για ζευγάρια. Τσέκαρε μερικές προτάσεις εδώ:

CD & Vinyl:

Το νέο album της βασίλισσας της funk Chaka Khan μετά από 12 χρόνια, Hello Happiness.

Με τίτλο Signs, ο νέος δίσκος από τη blues rock μπάντα Tedeschi Trucks Band.

Πέμπτο άλμπουμ για τους Ιρλανδούς folk-rock Villagers, The Art Of Pretending To Swim.

Distance Over Time, από Dream Theater. Ένα limited edition box με CD, DVD και artbook.

DJ Gear:

Αν πάλι είσαι DJ ή είναι το αγαπημένο σου πρόσωπο DJ μπορείς να βρεις μέσα από άπειρες επιλογές το gear που ταιρίαζει στις ανάγκες σου. Διάλεξε την τέλεια τσάντα ή το βαλιτσάκι μεταφοράς για να έχεις πάντα τη μουσική μαζί σου. Δες κονσόλες ήχου και controllers. Ή επένδυσε σε ένα ολοκαίνουριο, αστραφτερό πικάπ!

Αγίου Βαλεντίνου

Πέρνα εναλλακτικά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με το Discobole!

Item added to cart.
0 items - 0,00