Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Οι καλύτερες κεφαλές πικάπ Ortofon

Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις την κεφαλή του πικάπ σου; Εδώ θα βρεις τις top επιλογές μας για κεφαλές πικάπ Ortofon!

Ως λάτρης του βινυλίου και του αναλογικού ήχου γνωρίζεις πως δεν φτάνει μόνο να είναι καθαρά και φροντισμένα τα βινύλιά σου. Το πικάπ σου χρειάζεται κι εκείνο λίγο TLC κατά καιρούς. Οι φθαρμένες κεφαλές πικάπ οδηγούν σε φθαρμένους δίσκους και δεν το θέλουμε αυτό. Ευτυχώς το cartridge του πικάπ σου δεν είναι κάτι που χρειάζεται να αλλάζεις συχνά. Οπότε αν επενδύσεις σε μια ένα καλό εξάρτημα και το διατηρείς καθαρό δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις γι αυτό για πολύ καιρό ακόμα. Και τί καλύτερη επιλογή από τις κεφαλές πικάπ Ortofon που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο!

Σου έχουμε ξαναμιλήσει για την Ortofon και γιατί χρειάζεσαι τις κεφαλές της για το πικάπ σου. Η Ortofon είναι η leading κατασκευάστρια σε βελόνες και cartridges παγκοσμίως με μια ιστορία που μετράει από το 1918. Είναι η προτιμώμενη μάρκα από DJs σε όλο τον κόσμο. Οι κεφαλές πικάπ Ortofon έχουν άριστο σχεδιασμό, επαγγελματικές προδιαγραφές και πάνω απ΄όλα αξίζουν την επένδυση. Έχουν τρελό shelf-life και άπειρες επιλογές για ό,τι χρήση θες να κάνεις.

Είτε είσαι επαγγελματίας DJ είτε απλώς μουσικόφιλος οι κεφαλές πικάπ Ortofon είναι για σένα.

Top κεφαλές πικάπ Ortofon για κάθε χρήση:

CONCORDE MkII DIGITAL- Κεφαλή με αυξημένο output και μειωμένη αναπαραγωγή θορύβου για τον καλύτερο ήχο που είχες ποτέ.

 MKII CLUB- Η κορυφαία επιλογή για DJs αφού είναι σχεδιασμένη για την καλύτερη απόδοση σε κάθε περιβάλλον, club, studio ή broadcast. Με ειδική ελλειπτική βελόνα που εφαρμόζει καλύτερα στις αυλακώσεις του δίσκου για πιο λεπτομερή ήχο.

CONCORDE MKII SCRATCH- Όπως δηλώνει και το όνομά της, μια κεφαλή, με σφαιρική βελόνα,  σχεδιασμένη ειδικά για scratching και back-cueing με ανεπανάληπτο tracking ability.

CONCORDE MkII DJ MIX- Ο ελβετικός σουγιάς των κεφαλών πικάπ! Ιδανικός για κάθε στυλ μουσικής και περιβάλλον με εξαιρετικό groove handling και σταθερότητα.

MkII MIX- Για κάθε χρήση, με σφαιρικό stylus και απίστευτη αντοχή στο χρόνο.

CONCORDE DJ SΜε σφαιρική βελόνα, απίστευτά χαμηλό record wear και πρακτικά αύθραυστο.

 ELEKTRO SETΣετ κεφαλής πικάπ με έξτρα σφαιρική βελόνα από τη σειρά Elektro της Ortofon.

CONCORDE Q.BERT- Κεφαλές πικάπ Ortofon σχεδιασμένες από τον θρυλικό DJ Q.Bert.

CONCORDE DIGITRACKΣχεδιασμένη ειδικά για coded vinyl και χαμηλό wear.

NIGHTCLUB MKIIΑπό τη legendary σειρά Nightclub, επανασχεδιασμένη για τις ανάγκες του σήμερα με ελλειπτικό stylus και εντυπωσιακά specs.

CONCORDE GOLDΕξαιρετικός σχεδιασμός για την καλύτερη ποιότητα ήχου που μπορεί να σου δώσει ένα DJ cartridge.

 PRO SΙδανικό για αρχάριους DJs αλλά και για όποιον θέλει ένα αξίοπιστο αλλά παράλληλα οικονομικό cartridge.

CONCORDE PRO–  Σφαιρική βελόνα, γερός και σταθερός βραχίωνας για άριστη απόδοση και διάρκεια στο χρόνο, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

*Όλες οι κεφαλές είναι διαθέσιμές και σε twin εκδοχή.

Item added to cart.
0 items - 0,00