Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Chris Child: “Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει”

Ο Chris Child απαντά στις ερωτήσεις του Discobole!

Ο Chris Child, ένας από τους γνωστότερους Έλληνες DJ των τελευταίων χρόνων, μιλάει στο blog του Discobole για την αγάπη του για τη μουσική, τα ενδιαφέροντα και τις αγαπημένες του συνεργασίες. Γεννημένος στην Αθήνα το 1987, μετράει στο δυναμικό του μερικά από τα πιο επιτυχημένα residencies στα μεγαλύτερα club της πόλης (GALEA, BOUTIQUE, BALUX, Ακρωτήρι, W) καθώς και στα Show Me Love Parties του Johnny Gerontakis. Ο Chris Child έγραψε επίσης τους στίχους και τη μουσική για το κομμάτι “Θυμάμαι” του Στέλιου Ρόκκου για τον πλατινένιο δίσκο του “Ταυτότητα”. Είναι επίσης ο πρώτος Έλληνας που έχει δουλέψει με τον θρυλικό DJ της house Erick Morillo. Mαζί έφτιαξαν το κομμάτι “Gone“.  Έκτοτε ο Chris Child συνεχίζει τις εμφανίσεις σε parties και events, στα καλύτερα club της Αθήνας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου κάνει συχνά περιοδείες.

Τί ήταν αυτό που σε τράβηξε αρχικά στο να ασχοληθείς επαγγελματικά με τη μουσική;

Η μουσική ήταν από πολύ μικρή ηλικία αυτό που ήθελα να ασχοληθώ, μιας και όλο το χαρτζιλίκι των γονιών μου πήγαινε σε αγορά δίσκων. Αρχικά ήθελα να γίνω ράπερ. Αλλά αργότερα ως clubber, πήγαινα σε parties και έλεγα από μέσα μου ότι αν ήμουν DJ θα έκανα π.χ αλλιώς αυτή την αλλαγή(mixing) και κάπως έτσι προέκυψε.

Πως νιώθεις με το χαρακτηρισμό ότι είσαι ένας από τους πιο αντιπροσωπευτικούς DJs της γενιάς σου;

Είναι τιμητικό, ταυτόχρονα όμως κάτι που σε βαραίνει. Διότι οι απαιτήσεις και τα standards του κόσμου όπως και οι προσδοκιές είναι υψηλές.

Πέρα από τη μουσική, ποιά είναι κάποια άλλα ενδιαφέροντά σου;

Μ’ αρέσει πολύ η γυμναστική, το διάβασμα, τα ρούχα. Ασχολούμαι επίσης πολύ με την ιστορία της τέχνης και είμαι λάτρης του σινεμά.

Έχεις κάνει αρκετά DJ residencies και συνεργασίες. Υπάρχει κάποια στιγμή που ξεχωρίζεις ως πιο σημαντική στην καριέρα σου;

Σίγουρα η συνεργασία με τον Erick Morillo, ως σταθμό στη μέχρι τώρα διαδρομή μου!

Τί μουσική ακούς όταν βρίσκεσαι στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο;

RnB (112,DONELL JONES,USHER,MAXWELL κλπ.).

Υπήρξε ποτέ καποια δύσκολη στιγμή που σκέφτηκες να τα παρατήσεις και πώς το ξεπέρασες;

Κάτι που δεν το ξέρει πολύς κόσμος, όταν πριν κάποια χρόνια μειωθήκαν τα gigs, επηρεάζοντας με κατά 40%, πέρασα 4-5 μήνες μια κατάθλιψη. Αυτό με οδήγησε στο studio δουλεύοντας εκεί για 8 ώρες την ήμερα για να ξεχαστώ.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια;

Πατέρα?

Πώς προέκυψε το όνομα Chris Child;

Όταν ήμουν 15 ,δούλευα ως PR στο CLUB 22 σε ένα RnB party. Μια μέρα ο υπεύθυνος του party μας είπε ότι την επόμενη βδομάδα θα έρθουμε όλοι με nicknames για να υπάρχουνε στις μπλούζες που θα φοράμε, για να εξυπηρετούμε τον κόσμο, μαζί με το λογότυπο του πάρτυ. Όλοι με φωναζανε Chris από το σχολείο. Το Child κόλλησε απο το επώνυμο της μητέρας μου που είναι Πεδιώτη, παρόλο που δεν είναι το κανονικό μου επίθετο….οπότε CHRIS CHILD.

Τί σχέδια έχεις για το 2019;

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει.

Item added to cart.
0 items - 0,00