Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Online αγορές: Οι καλύτερες κεφαλές πικάπ

Ο καλύτερος τρόπος να νιώσεις καλύτερα και να ανανεωθείς σε καιρό καραντίνας; Treat yo self!

Οι καλύτερες κεφαλές πικάπ και βελόνες πικάπ, online και στις καλύτερες τιμές!

Τί θα κάνεις; Θα κάτσεις να σκάσεις; Ωραία, η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να μείνουμε σπίτι για κάποιο καιρό ακόμα. Ούτε πασχαλινές αποδράσεις, ούτε καφεδάρες (τώρα που έφτιαξε και ο καιρός). Κανείς δεν είπε τίποτα για ψώνια όμως. Οι online αγορές έχουν αυξηθεί αυτό το διάστημα και φυσικά είναι ένας τέλειος τρόπος να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς να το κουνήσεις από τον καναπέ. Σοβαρά, έχω πατήσει τόσο “add to cart” αυτό το διάστημα που θα έπρεπε να με σταματήσει κάποιος. Αλλά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και το online shopping είναι διασκεδαστικό.

Ειδικά για εμάς που όλοι μέρα ακούμε μουσική και ασχολούμαστε με τα βινύλια μας. Έχεις σκεφτεί, λοιπόν, ότι ίσως, τώρα που έχεις χρόνο να ασχοληθείς, είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσεις λίγο το πικάπ σου; Δείξε λίγη φροντίδα και στοργή στο πικάπ σου, καθάρισε το διεξοδικά και αντικατέστησε τα παλιά του εξαρτήματα. Με καινούριες κεφαλές πικάπ και βελόνες πικάπ, μπορούμε να πετύχουμε καλύτερο ήχο, πιο καθαρό, και χαμηλότερη φθορά στα βινυλιά μας. Άσε που είναι πιο οικονομικό από το να αλλάξεις ολόκληρο το πικάπ σου. Με μια μικρή αλλαγή, που δεν χρειάζεσαι μια περιουσία για να την κάνεις, θα είναι σαν να έχεις καινούριο πικάπ. Επιπλέον, θα νιώσεις καλύτερα. Το οποίο είναι το ζητούμενο. Και μπορείς να πεις ότι δεν ήταν μια επιπόλαιη αγορά αλλά κάτι πρακτικό και απαραίτητο (να ‘χαμε να λέγαμε).

Οι καλύτερες κεφαλές πικάπ και βελόνες πικάπ, online στο e-shop του Discobole

Κεφαλές πικάπ Ortofon

Όπως έχω γράψει πολλές φορές εδώ αν θέλεις κεφαλές πικάπ και βελόνες πικάπ, με καλό value for money, εξαιρετική τεχνογνωσία και υψηλές προδιαγραφές, επίλεξε Ortofon, hands down. Η δανέζικη κατασκευάστρια στοχοποιεί κυρίως επαγγελματίες DJs αλλά είναι φανταστική και για απλούς μουσικόφιλους. Οι κεφαλές πικάπ της Ortofon είναι εύχρηστες και έρχονται σε τεράστια γκάμα για όλες τις πιθανές ανάγκες που μπορεί να έχεις. Ως προς την τιμή είναι mid-range, όχι η πιο φθηνή σίγουρα αλλά αρκετά οικονομική για τα δεδομένα της. Σε γενικές γραμμές θα τα βγάλει τα λεφτά της αφού θα έχεις στα χέρια σου ένα προιόν άριστης κατασκευής, που θα κρατήσει!

Τον αναλυτικό οδηγό με τις αγαπημένες μας κεφαλές πικάπ της Ortofon καθώς και χρήσιμα tips για τη σωστή χρήση και τοποθέτηση μπορείς να βρεις εδώ.

Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις μόνο τη βελόνα πικάπ σου μπορείς να το κάνεις επίσης με την Ortofon με τη λίστα που θα βρεις εδώ.

Reloop x Ortofon

Φέτος η σχετικά νέα εταιρία Reloop συνεργάστηκε με την Ortofon, αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν όλα απαίσια το 2020. Μαζί κατασκεύασαν μια σειρά από καταπληκτικές και εξαιρετικά οικονομικές κεφαλές πικάπ. Τί το διαφορετικό έχουν; Οι συγκεκριμένες κεφαλές πικάπ συνδυάζουν το πάθος για καινοτομία της Reloop με την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της Ortofon, φέρνοντας κεφαλές με άψογο σχεδιασμό, ελαφριές και γερές. Και σε απίστευτη τιμή. Το είπα αυτό; Το είπα.

Τη νέα σειρά Reloop x Ortofon μπορείς να βρεις στο λινκ και να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

Βελόνες πικάπ για εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση

Θες να αλλάξεις μόνο το stylus πικάπ σου για μια απλή και εύκολη ανανέωση που δεν θα σου κοστίσει; Μπορείς!

Βρες τις καλύτερες βελόνες πικάπ της αγοράς online, όλες κάτω από 50 ευρώ!

Είναι εύκολο να νιώσεις έναν αέρα ανανέωσης και να κάνεις το πικάπ σου να ακούγεται σαν καινούριο με μια μικρή αλλαγή. Ακόμα περισσότερες κεφαλές πικάπ και βελόνες από τις κορυφαίες κατασκευάστριες μπορείς να βρεις εδώ.

Στο e-shop του Discobole θα βρεις μια τεράστια γκάμα από εξειδικευμένο DJ Gear και φυσικά βινύλια για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου.

Κάνε τις online αγορές σου και απόκτησε τις καλύτερες κεφαλές πικάπ, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεσαι με το πάτημα ενός κουμπιού και με δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 35 ευρώ!

κεφαλές πικάπ

Item added to cart.
0 items - 0,00