Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Reloop x Ortofon: Κάτι νέο στις κεφαλές πικάπ

Για πρώτη φορά, η Reloop σε συνεργασία με την κορυφαία Ortofon φέρνει μια νέα σειρά από κεφαλές και βελόνες πικάπ.

Ortofon

Κάτι νέο ήρθε στον κόσμο του DJ Gear και είναι exciting! Για την Ortofon έχουμε μιλήσει άπειρες φορές. Η δανέζικη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1947 είναι η κορυφαία κατασκευάστρια για κεφαλές και DJ εξοπλισμό στον πλανήτη. Είναι ανάμεσα στις τοπ προτιμήσεις επαγγελματιών αλλά και μουσικόφιλων. Η Ortofon συνδυάζει το value for money με ασύγκριτη ποιότητα και υψηλές αποδόσεις.

Η Reloop από την άλλη είναι μια σχετικά πιο νέα εταιρεία. Υδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα νέων που ειδικεύονταν στη μουσική τεχνολογία. Παρότι φαινομενικά βρίσκεται στην εφηβεία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δικαιολογημένο hype γύρω της. Με cutting edge μηχανήματα και μια ευρεία γκάμα από controllers, mixers, πικάπ και πολλά ακόμα. Όπως λέει και το site της, όλα τα προιόντα της Reloop είναι σχεδιασμένα με πάθος, από DJs για DJs. Ξεκινώντας από την καρδιά της δημιουργηκότητας τους, τη φάση του development, ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να δώσουν στον κάθε καλλιτέχνη την ευκαιρία να εκφραστεί μουσικά όπως εκείνος επιλέγει. Εκείνοι, παρέχουν τα εργαλεία για αυτό το σκοπό.

Ortofon

Ortofon και Reloop- Partners in Vinyl

Με το μότο τους “partners in vinyl” οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για πρώτη φορά για να φέρουν στο κοινό μια καινοτόμα σειρά από κεφαλές και βελόνες πικάπ. Οι δύο κατασκευάστριες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εισάγουν νέα, υψηλότερα στάνταρντς στην κουλτούρα του βινυλίου. Η Ortofon με σχεδόν έναν αιώνα εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Η Reloop με μια φρέσκια και οπτική και γεμάτη ζήλο.

Το αποτέλεσμα είναι 5 ολοκαίνουριες κεφαλές πικάπ που θα προσφέρουν στους χρήστες τους ένα νέο εύρος δυνατοτήτων βασισμένο στα τελευταία και πιο πρωτοποριακά τεχνικά trends.

Οι συγκεκριμένες κεφαλές πικάπ δεν απευθύνονται ωστόσο μόνο σε DJs. Αφορούν οποιονδήποτε λάτρη του αναλογικού ήχου που επιθυμεί τα βινύλια του να ακούγονται καλύτερα από ποτέ.

Ortofon

Παρακάτω θα βρεις όλες τις ολοκαίνουριες κεφαλές πικάπ και βελόνες της Reloop με την Ortofon.

Reloop Concorde Green- Κεφαλή πικάπ ειδικά σχεδιασμένη για timecode δίσκους. Με σφαιρική βελόνα και εξαιρετικά υψηλό output για ακρίβεια στον ήχο και χαμηλή φθορά.

Concorde Black- Η μαύρη Concorde της Reloop διαθέτει σφαιρική βελόνα. Είναι η βασική κεφαλή για κάθε είδους χρήση, ενώ είναι κατάλληλη και για mixing.

Reloop Concorde Vibe- H κεφαλή πικάπ Concorde Vibe της Reloop, είναι εξοπλισμένη με ελλειπτική κεφαλή, με την οποία επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή επαφή με το δίσκο, αναπαράγοντας πλούσιο και λεπτομερή ήχο.

Concorde Blue- Χαμηλή φθορά, σταθερότητα και εξειδικευμένος σχεδιασμός. Με σφαιρική βελόνα που εγγυάται δυνατό tracking και καθαρό ήχο.

Κεφαλή OM Black- Η κεφαλή πικάπ OM με headshell τοποθέτηση έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά ήχου και πολύ στιβαρή κατασκευή, κατάλληλη για scratch.

Reloop OM GT- Σύστημα κεφαλής πικάπ με headshell. Kατάλληλο για turntablism, προσφέρει εξαιρετικά ηχητικά χαρακτηριστικά και άριστη απόκριση ακόμα και για scratch.

Spin Cartridge Reloop- Η κεφαλή Spin της Reloop με την Ortofon με σφαιρικό stylus είναι ιδανική για scratching. Eίναι σχεδιασμένη για να έχει το υψηλότερο tracking ability με τη βελόνα να παραμένει σταθερή και να μην πηδάει ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ortofon

Βελόνες αντικατάστασης Reloop x Ortofon

Reloop Replacement Stylus Green- Χάρη στην υψηλή τάση εξόδου, η συγκεκριμένη βελόνα μπορεί να αναπαράγει σήματα timecode με έναν ιδιαίτερα ακριβή τρόπο, ο οποίος μειώνει επίσης τη φθορά.

Stylus Replacement Blue- Η αξιόπιστη ανταλλακτική βελόνα πλήρους απόδοσης με σφαιρική βελόνα εγγυάται ισχυρή παρακολούθηση με υψηλή απόδοση και χαμηλή τριβή.

OM GT Replacement Stylus- Η OM-GT είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για Hip Hop / turntablism. Προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ήχου και εξελιγμένες δυνατότητες scratching.

Reloop Stylus Black- Μια εξαιρετική επιλογή για all-around listening με εντυπωσιακό ήχο.

Vibe Replacement Stylus- Η ελλειπτική βελόνα της Vibe επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή επαφή με το δίσκο, αναπαράγοντας ακριβή και λεπτομερή ήχο.

Στο μέλλον η Reloop σχεδιάζει να συνεχίσει να δουλευεί στενά με την Ortofon για τη δημιουργία ακόμα περισσότερων πρωτοποριακών εξαρτημάτων. Για την ώρα μπορείς να επιτύχεις τον καλύτερο ήχο για τα βινύλια σου με τη νέα σειρά από κεφαλές και βελόνες πικάπ της Reloop και της Ortofon.

Item added to cart.
0 items - 0,00