Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Get your stylus on: Οι οικονομικότερες βελόνες πικάπ

Treat yo self: May Edition!

Αν δεν θες να θυσιάσεις την αξιοπιστία για την τιμή σου έχω τις καλύτερες και οικονομικότερες βελόνες πικάπ.

βελόνες πικάπ

Ήρθε ο καιρός για replacement stylus; Θέλεις να αλλάξεις βελόνα στο πικάπ σου αλλά οικονομικά δεν είναι και η καλύτερη εποχή. Θες να κάνεις ένα treat yo self και τα βινύλια σου; Good news! Πλέον με την πρόοδο της τεχνολογίας, είναι δυνατόν να αποκτήσεις αυτό που θέλεις χωρίς να χαλάσεις μια περιουσία. Είτε για καινούριο cartridge είτε για βελόνες πικάπ για αντικατάσταση της παλιάς υπάρχει τεράστια γκάμα επιλογών εκεί έξω.

Σήμερα θα μιλήσουμε για βελόνες πικάπ και cartridge από τη Reloop. Η συγκεκριμένη μπορεί να είναι σχετικά νέα εταιρία, ιδρύθηκε το 2001, αλλά έχει δείξει απίστευτο consistency και αξιοπιστία στα προίοντα της και ένα ιδιαίτερο dedication στο να κρατάει τις τιμές της χαμηλές. Ιδρύθηκε από νέους μουσικόφιλους, tech geeks και engineers οι οποίοι είδαν τί έλειπε από την αγορά και το έκαναν πραγματικότητα. Έχουν ήδη κατασκευάσει μια οικονομική αλλά δυναμική σειρά από κεφαλές και βελόνες πικάπ, ακουστικά αλλά και εξιδεικευμένο DJ gear. Έχουν συνεργαστεί με την Ortofon, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες sound gear παγκοσμίως. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και μια νέα σειρά πικάπ με μοντέρνο, ελαφρύ και ανθεκτικό design. Αυτή, είναι η από τις πιο οικονομικές σειρές πικάπ, σχεδιασμένες από leading εταιρία στο χώρο, που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία.

Οι βελόνες και τα cartridges της Reloop είναι μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά το value for money και όλες οι κριτικές δείχνουν πως έχουν αρκετά καλή διάρκεια στο χρόνο και γερό σχεδιασμό.

Παρακάτω θα βρεις τη λίστα με τις καλύτερες και πιο οικονομικές Reloop βελόνες πικάπ και κεφαλές.

βελόνες πικάπ

Όλες οι βελόνες και κεφαλές πικάπ της Reloop είναι ειδικά σχεδιασμένες για universal use, που σημαίνει ότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις τόσο για απλή ακρόαση, όσο και για mixing και turntablism. Είναι ιδανικές για αρχάριους και επαγγελματίες, ενώ οι βελόνες υπόσχονται τη χαμηλότερη δυνατή φθορά στα βινύλια σου.

Reloop Cartidges

YouTube video

RELOOP CONCORDE GREEN Οι αναλογικοί και ψηφιακοί κόσμοι συγκρούονται στη Reloop Concorde Green, με αποτέλεσμα την ιδανική βελόνα για χρήση με αρχεία timecode. Χάρη στην υψηλή τάση εξόδου μπορεί να αναπαράγει σήματα timecode με ιδιαίτερα ακριβή τρόπο, που μειώνει επίσης τη φθορά.

RELOOP CONCORDE VIBE με ελλειπτική κεφαλή για μέγιστη δυνατή επαφή με το δίσκο και πλούσιο, λεπτομερή ήχο.

CONCORDE BLACK της Reloop εξοπλισμένη με σφαιρική βολόνα για μίξη και χαμηλή φθορά στο δίσκο.

CONCORDE BLUE με σφαιρική βελόνα πικάπ.

RELOOP SPIN CARTRIDGE σφαιρικό stylus και βελτιστοποιημένη κατασκευή για φορητό playback και scratching.

OM BLK Η κεφαλή πικάπ OM με headshell τοποθέτηση έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά ήχου και πολύ στιβαρή κατασκευή, κατάλληλη για scratch.

RELOOP OM – GT Σύστημα κεφαλής πικάπ με headshell, κατάλληλο για turntablism. Προσφέρει εξαιρετικά ηχητικά χαρακτηριστικά και άριστη απόκριση.

βελόνες πικάπ

Reloop Replacement Stylus- Βελόνες Πικάπ

STYLUS VIBE REPLACEMENT ελλειπτική βελόνα αντικατάστασης για την κεφαλή VIBE της Reloop.

RELOOP STYLUS BLACK ανταλλακτική βελόνα για την κεφαλή Reloop Concorde Black.

RELOOP STYLUS BLUE/ GREEN βελόνες πικάπ για τα Concorde Blue και Concorde Green cartridges της Reloop, αντίστοιχα.

REPLACEMENT STYLUS OM GT βελόνα ιδιαίτερα για χρήση Hip Hop / turntablism,  προσφέρει εξαιρετικό ήχο και εξελιγμένες δυνατότητες scratching.

βελόνες πικάπ

Σε όλα τα παραπάνω μοντέλα της Reloop  επιπρόσθετα της υψηλής τεχνογνωσίας και των άριστων προδιαγραφών, έχεις την υπογραφή της Ortofon, σε τιμές Reloop. Είτε μιλάμε για cartridges είτε για βελόνες πικάπ οι τιμές κυμαίνονται κάτω από 100 και κάτω από 50 ευρώ αντίστοιχα, εγγυημένα οι καλύτερες και οικονομικότερες τιμές τις αγοράς σε αυτό το level ποιότητας. Best of both worlds λοιπόν.

Item added to cart.
0 items - 0,00