Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Summer playlist: Η μουσική σου για τον Αύγουστο

Summer playlist με μουσική που θα σε συντροφεύσει όλο τον Αύγουστο, στο σπίτι, το γραφείο, το νησί και την πόλη.

Φαντάσου αυτό. Είσαι στο νησί, αράζεις παραλία, ο ήλιος καίει το κορμί και το βράδυ κάτω απ’ τα αστέρια, πίνεις μπύρες στην άμμο. Οδηγείς σε κάποιον επαρχιακό δρόμο, ανοιχτά παράθυρα, road trip mood και κάνεις sing-along με την παρέα σαν άλλη Britney στο “Για Πάντα Φίλες”. Από την άλλη είσαι αυτός που ξέμεινε στην Αθήνα. Ο τελευταίος αφοσιωμένος (λέμε τώρα) υπάλληλος σε ένα άδειο γραφείο. Βολτάρεις μόνος στην έρημη πόλη με μόνη συντροφιά τα ακουστικά σου και τη summer playlist στο Spotify. Γατιά, σκυλιά κι εσύ έχετε πάρει αγκαλιά ανεμιστήρα και την βγάζετε μπαλκονάτο. Bonus points για φουσκωτή πισίνα Jumbo.

Όποιος κι αν είσαι χρειάζεσαι και την ανάλογη summer playlist. Μουσικές για τον κυριακάτικο καφέ στο μπαλκόνι. Τραγούδια για εκείνα τα ρομαντικά βράδια στην ταράτσα και τις νύχτες με βραδινό μπάνιο στο νησί, και λίστες για τις εξορμήσεις στο χωριό το σουκού.

Παρακάτω θα βρεις μερικές summer playlist για κάθε περίσταση και mood.

“Summer in Aθεns”

Η απόλυτη rock summer playlist για τις αυγουστιάτικες μέρες καύσωνα στην πόλη και εκείνες τις αφόρητες διαδρομές στο μετρό μέχρι να φτάσεις στο γραφείο.

“Αϊλαντ Μπλουζ”

Για εκείνα τα βράδια στο νησί που σκέφτεσαι πως δεν θέλεις να φύγεις ποτέ. Ή για σένα που ονειροπολείς το νησί στο οποίο δεν βρίσκεσαι.

“Κρυφά φιλιά τη νύχτα σε ταράτσες στην Αθήνα”

Όπως δηλώνει ο απόλυτα διακριτικός τίτλος, summer playlist για ρομαντικ ξεμονάχιασμα σε σκοτεινές γωνιές της ταράτσας, μελαγχολικής θέασης του αντικειμένου του πόθου από μακριά ή μια πολύ καλή ευκαιρία να πλησιάσεις το αντικείμενο του πόθου με τις υπερ-ψαγμένες και εντυπωσιακές μουσικές σου γνώσεις.

“Roadtrip”

“Το σαουντρακ των μελλοντικών σου αναμνήσεων” όπως είναι το μότο του θρυλικού Κασετόφωνου. Summer playlist για τα κουλ ροουντ τριπ με φίλους που θα σου μείνουν αξέχαστα.

“Floss’ Dreamy Bops”

Εξαιρετική summer playlist που ωστόσο ακούγεται κάλιστα όλο το χρόνο, με 70ς psychedelic rock και όχι μόνο. Για χαλαρές Κυριακές, από εκείνες τις όμορφες καλοκαιρινές, που ξυπνάς χωρίς καμμιά έγνοια στον κόσμο.

Poolside FM

Τα μοναδικά “FM” που θέλουμε φέτος τον Αύγουστο. Όχι ακριβώς ραδιόφωνο, ούτε ακριβώς playlist, αυτό το 80s retro web player είναι η digital μουσική όαση που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι.

summer playlist

Αυτές είναι αυγουστιάτικες μουσικές προτάσεις μας με τις summer playlist που θα ακούμε όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι! #summervibes

summer playlist

Item added to cart.
0 items - 0,00