Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Nina Simone – The Platinum Collection – Vinyl LP


Διαθέσιμο στον προμηθευτή μας παράδοση σε 10-21 ημέρες







Barcode: 5060403742476

Η συλλογή “The Platinum Collection” της θρυλικής Nina Simone περιλαμβάνει τα πιο αξέχαστα κομμάτια της. Λίγοι καλλιτέχνες στον χώρο της μουσικής δεν μπορούν να μπουν σε καλούπι και η Nina Simone κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της τραγούδησε διαφορα στυλ, κερδίζοντας ένα κοινό που περιλάμβανε λάτρεις της Soul, ακόλουθους της Folk, λάτρεις της R&B και ακόμη και φίλους της Jazz. Απολαύστε αυτό το εξαιρετικό 3CD σετ που περιλαμβάνει κομμάτια όπως “Forbidden Fruit”, “My Baby Just Cares For Me”, “I Loves You Porgy” και πολλά άλλα.

Η συλλογή αυτή περιέχει μια εκλεκτή επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια της Nina Simone, προσφέροντας μια αναδρομή στην πλούσια δισκογραφία της. Από τα ρυθμικά και μελωδικά τραγούδια της, που συνδυάζουν επιρροές από διαφορετικά μουσικά είδη, μέχρι τα βαθιά συναισθηματικά και ερμηνευτικά της έργα, το “The Platinum Collection” είναι μια απαραίτητη προσθήκη για κάθε λάτρη της μουσικής και ειδικά για όσους εκτιμούν την μουσική της Nina Simone.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνει το άλμπουμ είναι:


1 –
1. My Baby Just Cares For Me
2. I Loves You Porgy
3. Blue Prelude
4. He Needs Me
5. Nina’s Blues (Live)
6. Can’t Get Out of This Mood
7. Cotton Eyed Joe (Live)
8. Forbidden Fruit
9. Mood Indigo
10. Willow Weep For Me
11. I Want a Little Sugar In My Bowl
12. Solitaire
13. In the Evening By the Moonlight (Live)
14. You’ll Never Walk Alone
– 2 –
1. Porgy (Live)
2. He’s Got the Whole Word In His Hands
3. Love Me or Leave Me
4. Just Say I Love Him
5. That’s Him Over There
6. It Don’t Mean a Thing
7. I Like the Sunrise
8. Little Girl Blue
9. Don’t Smoke In Bed
10. I Love To Love
11. The Other Woman (Live)
12. Good Bait
13. Black is the Colour of My True Love’s Hair (Live)
14. You’ve Been Gone Too Long
– 3 –
1. Work Song
2. Nobody Knows You When You’re Down and Out
3. Plain Gold Ring
4. Central Park Blues
5. Solitude
6. Little Liza Jane (Live)
7. Gin House Blues
8. Rags and Old Iron
9. African Mailman
10. Summertime (Live)
11. Children Go Where I Send You
12. Wild is the Wind (Live)
13. Stompin’ At the Savoy
14. Do Nothin’ Till You Hear From Me


61ZenCKsSZL. AC SL1200 Nina Simone - The Platinum Collection - Vinyl LP
Nina Simone – The Platinum Collection – Vinyl LP